Algemene voorwaarden

Reservering
Reserveren voor een escape room van Try2Escape is verplicht en kan uitsluitend online. Om een reservering te kunnen maken moet je minimaal een naam, emailadres en telefoonnummer invullen. Wanneer de reservering hier niet aan voldoet is deze niet geldig. Door te reserveren ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Na het plaatsen van je reservering ontvang je een email ter bevestiging (Als je denkt geen email te hebben ontvangen, controleer dan eerst of de email in je spamfilter terecht is gekomen). Heb je geen email ontvangen dan is de reservering niet gelukt!

Betalen
Bij Try2Escape kan vóór aanvang van het spel contant worden betaald, een pin apparaat is ook aanwezig. Creditcards worden ook geaccepteerd.
Voor bedrijven kan op factuur achteraf worden betaald. Dit kan uitsluitend indien bij de reservering een volledig adres is opgegeven.

Annuleren
Annuleren is kosteloos tot 48 uur voor aanvang. Annuleren kan door een email te sturen naar info@try2escape.nl

Risico’s en uitsluitingen
Deelname aan een escape room bij Try2Escape geschiedt geheel op eigen risico van alle deelnemers. Deelname is in principe ongevaarlijk en kan door iedereen gespeeld worden.
Het is niet toegestaan onder invloed van alcohol of andere drugs de escape room te spelen. Try2Escape zal te allen tijde deelnemers onder invloed weigeren.
De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Personen jonger dan 16 jaar mogen alleen spelen onder begeleiding van een volwassene. We adviseren een minimum leeftijd van 14 jaar.

Geheimhouding
De escape rooms van Try2Escape nodigen hopelijk uit tot lang napraten. Doe dit echter alleen met deelnemers die dezelfde kamer ooit hebben gespeeld: Er heerst absolute geheimhoudplicht. Over de aanwijzingen, puzzels en verhaallijnen mag niet worden gesproken met personen die de kamer nog niet hebben gespeeld. Dit is vooral om het voor nieuwe spelers ook een unieke ervaring te laten zijn. Gun ze dat!