Corona maatregelen

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de Corona maatregelen bij Try2Escape Rucphen.

Maatregelen vanaf 13 november 2021

Op vrijdag 12 november 2021 zijn de nieuwe corona maatregelen bekend gemaakt tijdens de persconferentie. Deze nieuwe maatregelen zijn direct op zaterdag 13 november 2021 ingegaan. Maar wat betekenen deze nieuwe maatregelen voor jouw bezoek aan Try2Escape Rucphen?

Het goede nieuws is dat Try2Escape Rucphen gewoon open blijft!

Helaas moeten we wel onze deuren om 18.00 uur sluiten. Normaal is dat voor ons geen probleem natuurlijk 😉 maar in dit geval gaan ze de volgende dag pas weer open. Concreet houdt dit in dat de laatste boeking start om 17.00 uur. Voor de komende 3 weken hebben we onze agenda’s daarop aangepast en is het reserveren van een starttijd van één van onze escaperooms niet mogelijk na 17.00 uur. Reserveer hier jouw escaperoom ervaring.

Deze maatregelen gelden hopelijk maar tot 3 december 2021.

Overige maatregelen

  • Om bij Try2Escape Rucphen te komen, maken we allemaal gebruik van de ingang van SnowWorld Rucphen. Bij de ingang wordt gecontroleerd op een geldig Coronatoegangsbewijs. Dit kan natuurlijk via de app of met een papieren bewijs.
  • Houd allemaal rekening met de basisregels: was regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog, blijf thuis bij klachten en laat je testen.
  • Betaal zoveel als mogelijk met pin of contactloos.