Hoeveel personen in escaperooms van Try2Escape?

Team

Je bent het jaarlijkse teamuitje of afdelingsuitje, het leukste vrijgezellenfeest, het origineelste vriendenuitje of de coolste familiedag aan het organiseren en je weet uiteindelijk het aantal personen dat gaat deelnemen aan dé escaperooms van West-Brabant.

Maar dan komt al snel de vraag: Met hoeveel personen kunnen we in de escaperooms van Try2Escape?

Maximaal 6 personen per escaperoom

Bij Try2Escape hanteren we maximaal 6 personen per escaperoom. Met dit aantal deelnemers per room kunnen wij garanderen dat iedereen voldoende ruimte heeft om het spel te spelen. Daarnaast is de beleving en de hoeveelheid activiteit per persoon met dit maximale aantal deelnemers ook voldoende aanwezig.

Grote groep spelers escaperoom

Kunnen we ook met méér dan 6 personen escapen?

Ja natuurlijk! Als jullie team, afdeling, vriendengroep of familie/gezin meer dan 6 personen omvat, is het nog steeds mogelijk om escaperooms te spelen bij Try2Escape.

Ten eerste hebben we 2 escaperooms op onze locatie bij Skidôme Rucphen. We kunnen dus de groep opsplitsen en verdelen over beide escaperooms. Daarbij kunnen we, als de planning het toelaat, de starttijden van beide escaperooms tegelijkertijd laten ingaan.

Voorbeeld:

  • 2 t/m 6 personen: één escaperoom is voldoende
  • 7 t/m 12 personen: twee escaperooms nodig
  • 13 en meer personen: neem contact met ons op voor een maatwerk oplossing

Grote groepen (meer dan 12 personen)

Als je groep groter is dan 12 personen, is het advies om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch op (06) 1213 3358 zodat we samen naar een maatwerk oplossing kunnen kijken.

Kan je niet meer wachten om onze escaperooms te bedwingen? Klik dan hier om je thema, datum en tijdstip te kiezen. Tot snel!

img-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>