Een kinderfeestje in een escaperoom bij Try2Escape, kan dat?

Kinderfeestje in escaperoom bij Try2Escape

Wij krijgen best geregeld de vraag of een kinderfeestje georganiseerd kan worden in een escaperoom van Try2Escape. En natuurlijk de vervolgvragen: Wat is de minimum leeftijd? Moet er een begeleider mee naar binnen? Met hoeveel kinderen kunnen ze de escaperoom spelen? Is de escaperoom te combineren met eten en drinken of andere activiteiten?

Laten we de vragen eens één voor één behandelen in deze blog. We beginnen natuurlijk met de belangrijkste vraag: Kan je met kinderen een escaperoom spelen bij Try2Escape?

Een kinderfeestje bij Try2Escape, kan dat?

Het is zeker mogelijk om een escaperoom spelen onderdeel te laten zijn van een kinderfeestje. Hoe cool is dat, spannende en uitdagende puzzels en raadsels oplossen met je leukste vriendjes en vriendinnetjes.

Wij hebben één escaperoom die uitermate geschikt is om door kinderen te laten spelen en dat is onze escaperoom met thema Het Reisbureau van de Maffia. Bij de online reservering is het mogelijk om de leeftijdscategorie aan te passen, zodat wij vooraf weten hoe we de escaperoom dienen klaar te zetten.

Minimum leeftijd?

Het kiezen van een minimum leeftijd is best lastig, omdat niet ieder kind hetzelfde is. Wij hebben dus op basis van onze testgroepen en inmiddels de nodige ervaringen besloten om de minimum leeftijdsgrens te stellen op 10 jaar.

Mocht je als ouder(s) twijfelen, neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op (06) 1213 3358.

Is een begeleider verplicht?

Dit een vraag die we heel vaak horen zodra de organiserende ouder weet dat een kinderfeestje met een escaperoom mogelijk is bij Try2Escape. Is een begeleider verplicht of is het aan te raden om mee te gaan als ouder?

Natuurlijk begrijpen we heel goed dat een ouder mee naar binnen wil, maar vaak willen de kinderen deze gave uitdaging juist met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen. En dus bij voorkeur zonder een volwassene…..sorry, maar dat horen we vaak in de praktijk net voordat de escaperoom start. Advies om dit vooraf te bespreken met elkaar.

Het is namelijk altijd mogelijk om als ouder mee te gaan als begeleider van de groep en eventueel hier en daar wat te helpen met de uitdagingen in de escaperoom. Overigens telt de begeleider niet mee in het aantal deelnemers aan de escaperoom.

Daarnaast helpt de Try2Escape-spelbegeleider vanachter zijn/haar beeldscherm de kinderen in het spelen van onze escaperoom. Mocht dat niet (meer) lukken vanachter het beeldscherm zal hij/zij de begeleiding voortzetten in de escaperoom bij de groep zelf.

Samenwerkende kinderen bij een escaperoom van Try2Escape

Hoeveel kinderen kunnen een escaperoom spelen bij Try2Escape?

Wij hanteren een maximum van 6 deelnemers per escaperoom, dus ook bij een kinderfeestje kunnen er dus 6 kinderen tegelijkertijd Het Reisbureau van de Maffia spelen.

Dit maximum aantal van 6 kinderen is gebaseerd op de beschikbare ruimte, de hoeveelheid aan puzzels en raadsels en de daarbij horende ervaring tijdens het overwinnen van deze escaperoom.

Heb je een kinderfeestje met meer dan totaal 6 kinderen, neem dan even contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op (06) 1213 3358.

Kunnen we jullie escaperoom combineren met andere activiteiten?

Op één locatie verschillende activiteiten kunnen doen tijdens jouw kinderfeestje is natuurlijk makkelijk met vervoer en planning, maar is vooral supergaaf! Het spelen van onze escaperoom is ideaal te combineren met andere activiteiten binnen het pand van Skidôme Rucphen.

Natuurlijk is het mogelijk om gebruik te maken van de horeca van De Nederlandse Alp voor een frisdrank, knapperige frietjes met een snack of om zelf pizza te maken en natuurlijk op te eten. Kijk voor de mogelijkheden op de website van De Nederlandse Alp of neem even contact met ze op.

Wil je nog een beetje actief doen voor of na de escaperoom? Dan ben je ook aan het juiste adres bij Skidôme Rucphen met keuze uit Glowgolf, Icekarten of zelfs skiën/snowboarden. Hoe cool is dat tijdens jouw kinderfeestje!

Natuurlijk ben je welkom om alleen de escaperoom te spelen, maar mocht je meerdere activiteiten willen plannen, kijk dan even hier voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden. Kom je er niet helemaal uit, bel dan (085) 902 06 06.

Als je na het lezen van deze blog een reservering wil maken voor onze escaperoom, dan kan dat hier. Heb je nog vragen, neem dan even contact met ons op. Graag tot snel!

Gaaf en spannend kinderfeestje? Boek een escaperoom bij Try2Escape!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>