Nieuwe escaperoom bij Try2Escape Rucphen

Wie redt ons van Dr. Hanzl - Try2Escape Escaperooms

Wat zijn we trots om te kunnen vertellen dat we bij Try2Escape Rucphen een nieuwe escaperoom hebben ontwikkeld, getest en klaar hebben om onze gasten te kunnen ‘opsluiten’. Tussen de lockdowns in is het idee ontstaan, zijn de plannen uitgewerkt, is deze nieuwe escaperoom ‘Wie redt ons van Dr. Hanzl?’ uitgebreid getest en inmiddels live.

Waar gaat de escaperoom over?

Onze nieuwste escaperoom heet ‘Wie redt ons van Dr. Hanzl?’. Dat is gelijk een mondvol, maar korter kon echt niet 😉 Maar waar gaat deze escape room eigenlijk over? Het is al een beetje te raden natuurlijk ; de viroloog Dr. Hanzl staat centraal in dit thema.

Dr. Hanzl is een Nederlandse viroloog waarbij in het begin van de pandemie zijn adviezen geheel niet serieus genomen werden. Na een periode van afwijzingen heeft hij ons land verlaten en zich terug getrokken in zijn berghut. Maar na een tijdje ontstonden er wraakgevoelens bij hem en heeft hij in het geheim een uiterst wreed virus ontwikkeld.

Gelukkig is Dr. Hanzl zojuist gearresteerd, maar PAS OP! Tijdens zijn bekentenis heeft hij verteld dat dit afgrijselijke virus uitgebreid is getest op diverse slachtoffers en er geen vaccin voor ontwikkeld is. Dat is natuurlijk al verschrikkelijk, maar het ergste is dat hij net voor zijn arrestatie het virus op scherp heeft gezet en JIJ, JA JIJ samen met je team één uur de tijd hebt om het virus te vinden en onschadelijk te maken. Red jij ons allemaal van de verschrikkelijke Dr. Hanzl?

Is deze escaperoom moeilijk en eng?

Deze nieuwe escaperoom waarin Dr. Hanzl de hoofdrol heeft opgeëist, is niet supermoeilijk. Voor iedereen die onze andere room ‘De Dopingkamer’ hebben gespeeld, zullen dezelfde moeilijkheidsgraad ervaren. Deze escaperoom is zodanig ontwikkeld dat eigenlijk iedereen een uitdaging heeft, maar wel een goede kans maakt om de wereld te redden van dit afgrijselijke virus.

Net zoals ‘De Dopingkamer’ is deze nieuwe escaperoom niet heel erg eng, dus verwacht geen horror-achtige situaties. Natuurlijk kunnen we niet 100% inschatten hoe iedereen reageert op bepaalde aspecten binnen de escaperoom van Dr. Hanzl.

Voor wie is de escaperoom van Dr. Hanzl geschikt?

Onze nieuwe escaperoom ‘Wie redt ons van Dr. Hanzl?’ is geschikt voor bijna ieder type speler. Van jong tot wat ouder, van klein tot groot. Helaas kunnen we niet iedereen ontvangen in deze escaperoom. Voor spelers die zich alleen kunnen verplaatsen met een rolstoel is deze escaperoom niet geschikt. Ook voor kinderfeestjes is deze escaperoom niet geschikt. Natuurlijk kunnen kinderen wel gewoon onderdeel zijn van een team met volwassenen, dus families en gezinnen zijn zeker welkom om de uitdaging aan te gaan.

Naast De Dopingkamer is de nieuwe escaperoom van Dr. Hanzl uitermate geschikt voor een leuke, spannende en unieke activiteit met vrienden, familie en collega’s.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen, kijk dan even op onze site.

Waar bevindt zich de escaperoom van Dr. Hanzl?

De escaperooms van Try2Escape, dus ook die van Dr. Hanzl, bevinden zich ik het pand van SnowWorld Rucphen, voorheen Skidôme Rucphen. Deze locatie is voorzien van ruime en gratis parkeergelegenheid. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden aanwezig voor een drankje of lunch/diner voor of na jullie escape ervaring.

Rucphen ligt centraal in West-Brabant en is met de auto binnen een half uur bereikbaar vanuit Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Zevenbergen.

Pssssssssst, wanneer mogen wij je een keer ‘opsluiten’?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>