Escape Rooms New Work

Top 10 Escape Rooms in New York

Iedereen die al eens in New York is geweest, zal het beamen dat je daar echt een in keer in je leven geweest moet zijn…….wowwww, wat een stad is dat zeg. Dit is echt een stad die de volledige 24 uur op een dag in beweging is, er is altijd wel wat te beleven. Als je nog niet geweest bent, ga dan absoluut…..daar krijg je geen spijt van!

Natuurlijk zijn er de vele toeristische attracties zoals wandelen in Central Park, bezoeken van het monument rondom 9/11, verbazen rondom Broadway, varen langs de skyline van New York en gelijk maar even het Vrijheidsbeeld bezoeken…..zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Verder is het gewoon buiten rondwandelen en om je heen kijken naar de bewoners van deze metropool op zich al een aanrader. En ga gerust eens in gesprek met een New Yorker, ze zijn zo open en trots op hun wereldstad.

En mocht je even een uurtje niets te doen hebben of het regent te hard, neem dan gerust de tijd om één van de vele escape rooms te ontdekken. Bij TripAdvisor hebben ze een mooi overzicht gemaakt en deze top 10 samengesteld:

1. Mission Escape Games
Mission Escape

2. Escape the Room NYC

3. Komnata Quest Manhattan
Komnata Quest

4. Escape Games NYC
Escape-games

5. Clue Chase
Clue-chase

6. Hoodwinked Escape
Hoodwinked

7. BrainXcape
BrainXcape

8. Escape Entertainment
Escape Entertainment

9. Escape the Room NYC Downtown
Escape The Room

10. 59:59 Room Escape NYC
Room Escape

Ben je dus in New York en je speelt een escape room, laat ons dan even weten wat je ervan vond door een mail te sturen naar info@try2escape.nl . Wij zijn enorm nieuwsgierig naar jouw mening en ervaringen.

Geniet van New York en het escapen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>